Programma 21 & 22 fibberwarie

Algemeine informatie

Dao is toch aug dit jaor nauweliks ein baetere meneer te bedinke om in de juuste vastenaovesstumming te kome, as om mèt vrinj en femilie nao ’t Buutte Gala Leudal te gaon in de Bombardon. Aug dit jaor weer mèt Limburgse en aug Braobantse toppers.

Vriedig 21 en zaoterdag 22 fibberwarie.
Aanvang: 20.00 oor (de Zaal geitj aope om 19.00 oor)
Entree € 15,00

De kaertjes zeen hiej online te kaop, mer aug op zaoterdag 25 jannewarie om 10.00 oor in De Bombardon.

As der daonao nog öäver zeen, biej Spoormakers en biej De Bombardon

Buuttereedners

Har Daniëls

Limburgs Buutte finalist 2020. 2e plek

Stuit dit jaor 2 x 11 jaor in de Buut.
Al 13 kieër finalist biej de Groeat Limburgse Buutte Kampioenschappen
Dit jaor geitj Har vöär ug de buut in as:

“Maan de Platvootindiaan……… Groetj ug”……!!!!!

Bjorn Smits

Limburgs Buutte finalist 2020, kampioen 2018

In 2014 kreeg Baerke zwumles met als vervolg det hae in 2015 “abnormaal paranormaal”waas. In 2016 goof ich ein blik in Den Haag op vandaag. Toen waerdje ut 12 januari 2018….de kers op mieen taart. Dao waerdje ich, Bjorn Smits, Groeet Limburgs Buuttekampioen als Baerke de “werme”bekker in de Oranjerie van Remundj. Uuteindelijk es dit alles met mer ein doel….de lach van ut publiek! Daorum mieën motto: Ut straole as artiest, ès de magie van de lach!! En det bringtj Bjorn in de buut as: “In Baerkes Optiek”

Bas van Neer

Limburgs Buutte kampioen 2019

Nao ein paar jaor van radiostilte hub ich in 2018 de draod weer opgepaktj. Mèt de buut “Werk höbbe is niks….” Hub ik op 11 januari 2019 in een spannende finale de felbegeerde titel van Groot Limburgs Buuttekampioen in de wacht weite te sleipe.

Fer Naus

Limburgs Buutte kampioen 2011, 2013, 2017

Waem kintj em neet? Fer Naus oet Herte/Remunj zorgtj al jaore vöär humor in de provincie!.
Dit jaor in de buut as: “Fer Flinstone”

Rien van Genugten

Grenskant Buutte kampioen 2020

Ik woon mijn hele leven al in Sint-Oedenrode en heb mijn eigen kijk op humor en tonpraten. Geen overdadige verkleedpartijen of attributen en zo min mogelijk woorden gebruiken. Ik houd van korte grappen en niet te veel woordspelingen en probeer mijn publiek steeds op het verkeerde been te zetten. Ik schrijf zelf mijn teksten omdat het “mijn eigen humor” moet zijn. Als mensen tegen mij zeggen: “Wat sta jij daar toch droog in die ton en wat een droge, slappe klets” dan vind ik dat het mooiste compliment dat ik krijgen kan. In de buut als: “Une dakloze”….

Marlon Kicken

Brabants Buutte kampioen

Tonpraten volgens Marlon Kicken: ´klet·sen, onzinnig praten => bazelen, zwammen, apekool verkopen, in het luchtledige praten, uit zijn nek lullen, uit zijn nekharen lullen, onzin verkopen.

Marlon komt graag naar De Bombardon in Heythuysen om met zijn talent als tonprater in/naast de ton de mensen te laten huilen van plezier!

Dylan Driessens

Limburgs Jeugdkampioen 2019

Het Limburgs Jeugd Buuttekampioenschap 2019 vonj plaats in zaal Le Mirage in Susteren en waerdje vöär de 49ste kieëer georganiseerd door de Limburgse Vereniging Karnavals Artiesten. Aan de wedstrijd deeje acht deelnemers mèt.

Dylan kumptj is de buut as: “Theike de jeugdgouverneur”

Zang       

Paul en Leo

Heerlens Zang duo

Paul & Leo zijn beide drager van de Groeëtorde va d’r Lachende Eëzel i Zilver, een hoge onderscheiding van de Heëlesje Vasteloavesvereniging de Winkbülle. In 2009 werden ze door Burgemeester Gresel officieel uitgeroepen tot Ambassadeurs van de Heëlesje Vasteloavend en in 2011 werden ze onderscheiden door de Samewirkende Limburgse Vasteloavesverenigingen met een “Zilveren Buut”.

Presentatie

Ger Frenken

Drager van de Gouden Narrekap en 6-voudig Limburgs Buutte Kampioen